Badebro

Badebro


Flotte badebroer, der holder i mange år og til de helt rigtige priser. Fælles for vores broer er, at de alle er produceret i Danmark. Kvaliteten er høj ligesom konstruktion og design er gennemtænkt og unikt. 

Pro’broen – Helt eller delvist vedligeholdelsesfri

Pro’broen er opbygget af et antal standard moduler der alle måler 3 meter i længden og er fra 1 meter op til 3 meter i bredden. Der kan vælges forskelligt tilbehør som badetrappe, badestige, gelænder, bænk mm. Modulerne er konstrueret så de let og enkelt kan kombineres efter behov og ønsker. Alle moduler og bundpæle er udført i saltvandsbestandigt aluminium. Aluminium udmærker sig ved at være et let og stærkt materiale. Der er ingen svejsninger i broen og alle dele er skruet sammen. Hvis broen ønskes taget op om vinteren gør den lave vægt sammen med det gennemtænkte design arbejdet hurtigt og enkelt. Når broen tages ind, efterlades ingen skjulte bro-dele eller forankringer i hav- eller søbunden, som kan forvolde personskade f.eks. ved vinterbadning eller rive sig løs i uvejr.

Hvis det vælges kun at tage dækket ind og lade aluminiumsmoduler (stellet), samt bundpæle blive stående, vil vinterbadere og andre fortsat kunne orientere sig.
Skulle uheldet er ude og broen får en skade f.eks. ved påsejling eller andet, kan den beskadigede del nemt og hurtigt udskiftes.

Det eneste træ, der eventuelt indgår i Pro’broen er det materiale som brodækket er beklædt med – hvis du vælger en løsning med imprægneret fyrretræ, lærketræ eller hårdttræ. Der er ingen bærende dele af træ under selve dækket, hvilket er med til at forlænge badebroens levetid. Brodækket skrues i fra undersiden for at undgå synlige skruehuller, samt at svække materialet.  – vi har tænkt over designet og konstruktionen.

Helt vedligeholdelsesfri – Ja tak!

Pro’broen kan tilbydes som en helt vedligeholdelsesfri badebro, der er udført af saltvandsbestandigt aluminium med et brodæk af komposit. Materialevalget betyder, du helt slipper for det ”kedelige” arbejde med at vedligeholde din badebro. Det er belægningen på broen – brodækket – der afgør om en badebro fra Pro-Bro er helt eller delvis vedligeholdelsesfri. Et brodæk beklædt med komposit er slidstærkt og vedligeholdelsesfrit.
Vælg Pro’bro med kompositdæk og få mere tid til at gå på vandet!

Delvist vedligeholdelsesfri

Vi tilbyder også Pro’broen med brodæk af imprægneret fyrretræ, lærketræ eller hårdttræ. Vælger du et dæk med træbelægning må løbende vedligeholdelse påregnes, såfremt du ønsker at forlænge levetiden på træet.

Vi har dog taget højde for, at det skal være let at vedligeholde broen, hvis den er monteret med planker af træ på dækket. Med vores unikke konstruktion, er det let at afmontere plankerne i fag, således fagene/dækkene kan bæres på land og behandles. Du skal ikke afmontere hver enkel planke, når de skal vedligeholdes eller for den sags skyld få ondt i nakken af at skulle behandle broen fra undersiden.

Go’broen – Broen til den prisbevidste

Med Go’broen får du en god og funktionel bro. Broen består af et valgfrit antal bromoduler der måler 3,0 meter i længden og 1,2 eller 1,5 meter i bredden. Broen er opbygget med bundpæle og tværvanger i galvaniseret stål. Brodækket og længdevanger er udført i enten trykimprægneret fyrretræ eller lærketræ. Konstruktionen og designet gør det let og enkelt at opsætte og nedtage broen. Alle moduler er præfabrikeret i Danmark og vi leverer og monterer i hele landet. Ligesom med Pro’broen er der mulighed for at vælge forskelligt tilbehør så som, gelænder, badetrappe, stige mm
Vælg Go’bro og få bedre råd til at gå på vandet!

Ønsker du en badestige, bænk, læhegn eller lignende monteret på din nye badebro? Hos Pro-Bro har vi tilbehør, så vores badebroer kan tilpasses efter dit behov
– læs mere her.

Vi står altid klar til at rådgive og give dig en pris på en badebro.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial