Profil

HVORFOR ER VI HER?

Vi er her, fordi vi har det sjovt med det, vi laver. Der er intet som glade kunder, og det er en fornøjelse hver gang, vi kører hjem fra en montering eller opsætning, hvor vi har været med til at skabe endnu bedre rammer for at, vores kunder kan nyde udelivet på vand eller på land. Og så er vi her også, da der bliver ved med at være efterspørgsel efter vores bade- og bådebroer samt terrasser. Der kommer hele tiden nye produkter til vores sortiment som alle har det til fælles at de henvender sig til mennesker og miljø omkring vand og fritid – det er det som vi brænder for og holder af.

GÅ PÅ VANDET

En badebro eller bådebro fra Pro-Bro er udført af saltvandsbestandig aluminium kombineret med planker af hårdttræ, marineimprægneret fyrretræ eller vedligeholdelsesfri komposit. Materialerne sikrer vores kunder en høj kvalitet.

FRA VAND TIL LAND

Det hele startede med badebroer og bådebroer, der stadig udgør den primære forretning i Pro-Bro. Siden kom der Pro-Terrasse, hvor vi har taget bro-modulerne og flyttet dem på land. Nu er det muligt at få lagt en hel terrasse på under en dag, og det er tilmed en terrasse, hvor kvalitet og design er i højsædet. Vi har også fået forhandlingen af flydedoks, så du kan sejle din båd eller vandscooter ud af vandet. Dermed sparer du både bundmaling og brændstof til gavn for miljøet.
Som seneste skud på stammen tilbyder vi ”skræddersyede” flydeplatforme til mange forskellige formål, hvor kun fantasien sætter begrænsningen. I det hele taget er det vores ambition hele tiden at udvikle vores forretning i takt med vores kunders ønsker og forventninger.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial