Bådbro

Ønsker du en stærk og stilren bådebro til din båd, så er det Pro’broen du skal vælge.

Vi har tænkt på detaljerne, hvilket betyder du for eksempel undgår svejsninger, da bådebroen er laserskåret og boltet sammen. Skulle uheldet er ude og broen får en skade f.eks. ved påsejling eller andet, kan den beskadigede del nemt og hurtigt udskiftes.
Derudover slipper du også for synlige skruehuller i brodækket, da plankerne i dækket er skruet i fra undersiden. Der kan monteres fortøjningsklamper på din bro, så fortøjningen kan foregå let og sikkert.

Det er detaljer der gør, at bådebroer fra Pro-Bro fremstår enkle og stilrene.

Kan du ikke få nok tid i din båd?

Du kan helt slippe for at vedligeholde din nye bådebro. Du kan vælge et brodæk belagt med planker af komposit. Kombinationen af saltvandsbestandig aluminium og komposit gør bådebroen vedligeholdelsesfri. Udover komposit til brodækket leverer vi også som alternativ brodæk beklædt med imprægneret fyrretræ, lærk eller teaktræ (hårdttræ). 

En bådebro fra Pro-Bro er fremstillet i Danmark. Den består af moduler, der gør det let at opbygge og tilpasse din nye bådebro efter dine ønsker. Derudover tilbyder vi også bådebroer på specialmål. Der kan tilkøbes bådlift og undervandsbelysning til din nye bro.

Vi gør meget ud af konstruktionen. Det er blandt andet muligt at afmontere brodækket, hvilket letter håndteringen af bådebroen. Modulerne er sammensat af få dele og lette at samle, hvis du ønsker en gør-det-selv-løsning. Som standard bliver modulerne leveret samlet.

Ønsker du tilbehør monteret på din nye bådebro – se tilbehør eller måske en bådlift – læs mere om bådlifte.

Vi er klar til at give dig gode råd om bådebroer. Pro-Bro giver gerne en pris på en ny bådebro – ganske uforpligtende.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial